contact@asociatiapranichealing.ro | 0040-359-800-878
22
FEB.
2017

Manifestati-va Maretia!

Posted By :
Comments : 0

~ 5 pasi catre succes ~

Viitorul este in mainile tale. Te-ai nascut ca sa-ti manifesti maretia.”

Maestrul Choa Kok Sui

Maretia nu este ceva de-a gata. Ea vine cu practică asidua, constientizare si dorinta de a ne schimba. Cu toate ca toti suntem destinati sa fim de succes si nascuti sa ne manifestam maretia, trebuie sa facem un efort pentru ea.

Evolutia necesita timp, procedeu si o multime de greseli. Prin greutati, prin durere si sudoare, sufletul creste.

Cu toate acestea, acest proces de evolutie poate fi accelerat! Si poate fi usurat, urmand indrumarea unui profesor spiritual – O persoană care a trecut prin toate suisurile si coborasurile vietii si acum este in masura sa ajute.

Marele Maestru Choa Kok Sui este unul dintre acesti profesori spirituali, care m-au ajutat pe mine si pe multi, multi altii in aceasta cercetare pentru evolutie si maretie.

Cele 5 elemente de mai jos sunt preluate din invataturile sale.

  1. OBIECTIV

Stabilirea obiectivului este unul dintre cei mai importanti pasi spre atingerea succesului.

În 1953, Universitatea Yale a făcut un studiu și a constatat ca numai 3% dintre studenții absolventi au obiective clar stabilite.

20 de ani mai tarziu, au făcut un alt sondaj si au observat ca acei 3% au realizat mai multe.

Cu toate acestea, multi oameni nu au un obiectiv propriu-zis. De ce?

Ei nu sunt educati sa aiba un scop.

Ei nu stiu cum sa-si stabileasca obiective.

Ei au frici! Pentru ca exista un risc atunci cand spui „Vreau sa fac asta!”

Ei au o imagine de sine scazuta. Considera despre ei ca nu merita.

Obiectivele ne ajuta sa ne concentram, sa mergem mai departe, sa avem claritate si directii! Nu putem ajunge nicaieri daca nu stim unde vom merge!

La fel cum navele sunt construite pentru a naviga marile, avioanele pentru a zbura si casele pentru locuit, asa este omul creat pentru un scop.” Zig Ziglar

Potrivit Maestrului Choa Kok Sui, „O persoana cu un scop ar trebui sa aiba: Un obiectiv financiar. O relatie tinta. Un obiectiv de auto-dezvoltare. O tinta spirituala„.

Asa ca primul lucru pe care trebuie sa-l facem pentru a ne manifesta maretia si pentru a atinge succesul in viata este sa ne stabilim obiectivele !

  1. ANGAJAMENT

Dupa stabilirea obiectivelor, acum trebuie sa ne luam un angajament si sa avem vointa! Vointa este puterea care ne impinge spre obiectivele noastre. Lucrurile se intampla pentru ca noi dorim sa se intample.

Crearea se realizeaza prin vointa, prin influentarea lumii interioare.” Maestrul Choa Kok Sui

Angajamentul se imparte in angajament fizic, angajament emotional si angajament mental.

Angajamentul mental se refera la studierea cu atentie a problemei si elaborarea detaliilor – vazand unde ne aflam chiar acum, si unde am vrea sa fim. Care sunt resursele de care avem nevoie si ce riscuri exista!

Studiati in mod constant problema pentru a imbunatati situatia. Incepeti cu ceva mic si va deveni, treptat, mai mare si mai mare si mai mare.” Maestrul Choa Kok Sui

Angajamentul emotional inseamna a avea dorinta de a atinge succesul sau, cu alte cuvinte, sa fiti infometati de a va atinge obiectivul!

Unul dintre lucrurile care ne pot ajuta sa ramanem angajati emotional este programul. Fara un program este posibil sa nu ramanem angajati, in special in zilele in care ne simtim obositi sau nemotivati. „Programul este o manifestare al angajamentului emotional.” Maestrul Choa Kok Sui

Angajamentul fizic inseamna pur si simplu sa actionam! Una dintre chakrele de care avem nevoie pentru a actiona este chakra bazei. O chakra puternica a bazei ne ajuta sa ramanem in forma, plini de energie si activi.

Mai mult decat atat, in scopul de a mentine angajamentele, trebuie sa avem grija de corpul nostru fizic! Cu un corp slab, bolnav sau epuizat, nimeni nu poate atinge succesul. Dormiti suficient, mancati bine, beti apa si faceti miscare!

  1. FOCUSARE

Daca o persoana stapaneste Virtutea constantei in scop si in efort, acea persoana este destinata sa fie de succes … Constanta in scop si in efort reprezinta calitatea necesara pentru maretie.” Maestrul Choa Kok Sui

Pentru a avea constanta in scop si in efort, trebuie sa fim focusati. Trebuie sa terminam ceea ce am inceput!

Focusare inseamna, pur si simplu, eliminarea activitatilor care nu contribuie la obiectivul nostru.

Prea multe activitati ne epuizeaza energia! Deci, orice activitate care nu este necesara sau utila, trebuie eliminata.

Puterea vine din restrictie interioara voluntara sau focusare in scop si in efort.” Maestrul Choa Kok Sui

  1. PURIFICARE

Gandurile sunt reale si ne pot afecta in mod pozitiv sau negativ, in functie de natura gandului.

Gandurile si emotiile negative, gandurile autodistructive si de auto-sabotare ne afecteaza gradul de succes. Prin urmare, trebuie sa ne purificam organismul de toate gandurile negative despre viata, succes, bani si chiar noi insine, in scopul de a obtine un mai mare succes in viata.

Obstacolele externe nu reprezinta nimic in comparatie cu obstacolele interne. Limitarea ta cea mai mare vine din interior, nu din exterior! ” Maestrul Choa Kok Sui

Materializarea are nevoie, de asemenea, de energie. Dupa inlaturarea gandurilor negative, emotiilor negative si indoielilor, crearea gandurilor pozitive, energizante, ne poate ajuta in realizarea obiectivelor intr-un timp mai scurt.

In scoala Vindecarii Pranice acest lucru  se numeste Kriyashakti – materializare prin puterea gandului!

  1. MERITUL

Stiinta Materializarii functioneaza numai daca aveti meritul, adica a-ti investit in banca Karmica.  Ceea ce doriti sa primiti este ceea ce trebuie sa dati. ” Maestrul Choa Kok Sui

Pentru a atinge succesul trebuie sa avem dreptul la el. Exista multi oameni care nu par a fi foarte inteligenti sau intentionati, dar sunt de succes. In limbaj comun, privilegiul este numit „noroc.”

Exista, de fapt, mai multe moduri de a genera karma buna, meditatia la inimile gemene, donand bani celor nevoiasi, petrecand timpului ajutandu-i pe altii si invatandu-i pe cei care sunt pregatiti si dornici sa invete.

Daca urmati cele de mai sus, si generati karma buna, nimeni nu va poate impiedica sa va atingeti obiectivele!

 

Succesul este o manifestare a cresterii si dezvoltarii dumneavoastra. Succesul arata gradul in care v-ati insusit invatatura.

Maestrul Choa Kok Sui

Home

About the Author

Leave a Reply